Grenzeloos werk vinden

Wij ondersteunen vrouwen om opnieuw te gaan werken na de familiefase. Daarbij willen we niet alleen de grenzen tussen Duitsland en Nederland overwinnen, maar vooral ook die in eigen hoofd. "Welke werkgever wil me nog?" is een uitspraak, die we van onze deelnemers vaak horen aan het begin. Ongeacht welk beroep ze hebben, uit welke branche ze komen of hoe lang ze niet werken. We weten dat motivatie de belangrijkste voorwaarde is om succesvol de weg terug naar de arbeidsmarkt te vinden.

Terugkeer of heroriëntatie

Wij begeleiden vrouwen. Het maakt niet uit of ze terug willen naar hun oude beroep of een nieuwe richting op willen gaan. Samen maken we de weg vrij voor een terugkeer naar het werk, waar vrouwen hun persoonlijke interesses, werk en gezin met elkaar in balans kunnen brengen. En dat het kan lukken, laten de succesverhalen van de vrouwen van het project zien.

Gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf

Veel bedrijven in de Ems-Dollart regio zijn al op de hoogte van het potentieel van herintredende vrouwen en ondersteunen het project New Jobportunities. Tijdens de excursies bezoeken de projectdeelnemers partnerbedrijven in Nederland en Duitsland. Dit geeft hen inzicht in een breed scala aan bedrijven en, als ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze hun sollicitatie met CV meteen afgeven. Zo worden de eerste contacten gelegd, bijvoorbeeld voor een stage of meteen een nieuwe baan.

Doet U het?

Wil je bij New Jobportunities als herintreder of bedrijf aansluiten? Neem dan contact met ons op!